Швейцарската светска личност Джоселин Вилденщайн, известна на публиката като „Жената котка“, беше забелязана на разходка на 8 октомври 2024 г. в Париж с годеника си, модния дизайнер Лойд Клайн.

84-годишната Джоселин посетила ресторанта с 57-годишния Клайн. За вечерното излизане знаменитостта носеше прозрачен топ с леопардов принт и кожени панталони. Жената-котка допълни визията си с късо кожено палто от естествен косъм, черни отворени ботуши на висок ток и дизайнерска чанта. Тя позира за снимки, докато блести със скъпите си бижута, включително пръстен с 26-каратов жълт диамант, който съвпадаше перфектно с луксозен диамантен медальон, съобщава Mirror.

Лойд Клайн, Джоселин ВилденщайнЦял екран
Лойд Клайн и Джоселин Уилденщайн Снимка: Getty Images

Партньорът й Лойд изглеждаше елегантен в черно сако и папийонка. Той допълни визията с тъмносини дънки и черни кожени обувки.

Какво се знае за Джоселин Вилденщайн

Джоселин Уилденщайн е наричана най-известната жертва на пластичната хирургия. Тя направи първата си операция, за да зарадва съпруга си милиардер Алек Вилденщайн. Тя легна за първи път под ножа година след сватбата им през 1978 г. Съпругът й обичаше котки и заради него жената промени формата на очите си на котка. Тогава Джоселин, с помощта на импланти, увеличи скулите и брадичката си и силно "наду" устните си, които впоследствие леко намали.

Всички тези експерименти направиха лицето й страховито и тя, в допълнение към прякора „Жената котка“, получи прякора „Булката на Франкенщайн“. Напоследък светската дама рядко се появява публично. Тя живее в Ню Йорк с дългогодишния си годеник Лойд Клайн. Известно е, че двойката е сгодена от 2017 г., но влюбените все още не са формализирали връзката си. Мъжът подари на любимата си пръстен с 32-каратов диамант, за който се говори, че „струва милиони“.