Участничката от най-коментираното риалити предаване "Ергенът" зарадва абитуриент, като бе дама на бала му. Това е поредната постъпка на красавицата, която показва колко сърцат човек е, коментират из хайлайф средите.

Щастливият избраник, когото Александра придружи, е дванадесетокласникът Даниел Пашунов, който в компанията на красивата си дама успя да обере овациите на тържеството по случай абитуриентския бал на възпитаниците на гимназия във Велико Търново, където той учи. 

Докато Алекс Гърдева и момчето позираха за снимки, хората около тях не спираха да ги гледат. За специалния случай ТВ звездата бе избрала черна и елегантна дълга рокля, а младежът бе заложил на костюм в син цвят.

"Вълнуваща вечер във Велико Търново за мен. Преживях отново трепетните вълнения на последните стъпки от училищния чин до морето от нови срещи и предизвикателства в живота на тези усмихнати млади хора! За мен беше чест да бъда дама на пълен отличник от Природо-математическа гимназия “Васил Друмев” във Велико Търново. Пожелавам на Даниел и на всички негови съученици много здраве, сила, амбиция, хъс и успехииии! Животът ги очаква с отворени обятия!", написа Алекс в социалните мрежи, където сподели и кадри от бала.