Суперзвездата Адел не присъства на грандиозното парти в двореца, което беше един от акцентите на четиридневното тържество в чест на 70-годишната служба на кралица Елизабет по-рано този месец.

Организаторите на концерта споменаха, че Адел ще присъства на събитието, но впоследствие стана ясно, че певицата е отказала да изпълни най-добрите си песни за Нейно Величество и британците, а като причина изтъква натоварения си график.

Феновете на Адел обаче веднага провериха графика й и заявиха, че певицата няма планирани концерти в близко бъдеще. "Да, Адел е много голяма звезда, но в крайна сметка кога друг път ще може да пее за самата кралица?", коментират в интернет пространството. 

Каква е истинската причина за отказа на Адел все още не е известно, но едно е сигурно - феновете на изпълнителката са дълбоко разочаровани.

Междувременно бившата звезда на "One Direction", 28-годишният Хари Стайлс, също е отказал поканата да участва в концерта за платинения юбилей. Посочва се същата причина, както и при Адел - натоварен график.

Докато Адел и Стайлс пропуснаха шанса да се изявят пред световната публика, редица поп суперзвезди забавляваха публиката. Ед Шийрън, Сър Елтън Джон, Сър Род Стюарт, Алиша Кийс, Дюран Дюран, Даяна Рос и Сам Райдър бяха сред изпълнителите на събитието, продължило два часа и половина.

Превод: GlasNews.bg

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Adele (@adele)