36-годишната актриса Аманда Байнс, звезда от тийнейджърските комедии She's the Man, Hairspray и Easy A, беше изпратена в психиатрична клиника, след като полицията я намери "гола и объркана" на улица в Лос Анджелис. 

Съобщава се, че Аманда, която преди това е била арестувана за притежание на наркотици и непристойно поведение, се скитала по средата на пътя и махала на преминаващите коли. Тя спряла един от шофьорите, оплакала му се, че "полудява" и поискала да се обади на 911. Първо я изпратили в полицейския участък, а след това в психиатрична клиника.

Докато тя остане в клиниката поне 72 часа, ще й бъдат направени тестове, за да се установи доколко е вменяема, пише Daily Mail. След това е възможно актрисата да попадне в рехабилитационен център.

Това идва, след като актрисата отказа събиране с останалата част от актьорския състав на шоуто на Nickelodeon All That на фестивала тази събота, позовавайки се на „неизвестна болест“.

Ако беше съгласна, това щеше да е първата й публична поява от март 2022 г.

Спомнете си, че Аманда Байнс направи своя филмов дебют през 2002 г. И стана звездата на канала Nickelodeon. Тя участва в младежки предавания, телевизионни сериали и филми. Многократно става носител на наградата Kids' Choice.

Трейлър на комедията "Тя е мъжът"

Тя участва в комедиите "Какво иска едно момиче", "Тя е мъж", "Любов на остров", "Лак за коса". Последната й работа е филмът от 2010 г. "Ученик на лесната добродетел", в който тя играе с Ема Стоун.

През 2008 г. Аманда Байнс беше класирана на 46-то място в класацията на списание Maxim "Hot 100" и беше смятана за една от най-обещаващите комедийни актриси, въпреки че искаше да се пробва в драматични роли.

По това време обаче Байнс се пристрасти към алкохола и наркотиците. Тя претърпяла няколко катастрофи, след което била задържана от полицията, защото се дрогирала пред апартамента си пред очите на портиера.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

Аманда Байнс признава, че е взимала наркотици от 16-годишна

Аманда Байнс беше лекувана в престижния рехабилитационен център The Canyon, който се намира в Малибу. По време на едно от посещенията си тя срещна Пол Майкъл, за когото щеше да се омъжи, но те развалиха годежа, като същевременно продължиха да се срещат.

Аманда си направи татуировка на лицето, попадна под грижите на майка си след поредната кавга с полицията, но никога не се върна към нормалния живот.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by AllCelebrities (@girlretrotubes)

Аманда Байнс попадна в психиатрична болница

Актрисата се опита да се върне в колежа, даде няколко интервюта, в които призна, че е употребявала наркотици от 16-годишна възраст и страда от недостатъци във външния си вид, но винаги е мечтала да се освободи от зависимостта. Но, очевидно, тя не успя.