37-годишната Амбър Хърд бе забелязана в Мадрид с патерици. Но звездата увери феновете, че е добре. Тя беше ранена, докато тренираше за маратона в Ню Йорк през ноември.  

Амбър, която сега живее в испанската столица, се разходи със сестра си Уитни Енрикес и дъщеря си Уна, която е на две години.

Въпреки факта, че трябваше да напусне активните тренировки за известно време, актрисата изглеждаше весела, махаше на феновете и разговаряше с местни папараци, които се чудеха как се е контузила.

Амбър Хърд в Мадрид

Амбър Хърд изглеждаше семпла и елегантна в черна макси рокля без ръкави и бели ленени чехли Chloé, пише Daily Mail. Тя допълни небрежния си външен вид с обеци, часовник Apple със златна каишка и множество колиета.

Амбър Хърд се появи публично само две седмици, след като Австралия тихо затвори дело, заведено срещу нея за контрабандата на нейните кучета Пистол и Бу в страната в средата на 2015 г.

По-рано тази година жителката на Тексас се премести в централната столица на Испания след нашумял процес за клевета. През май Хърд се оттегли от Холивуд и тихо се премести в Испания с малката си дъщеря.

"Тя знае испански и е щастлива там, отглеждайки дъщеря си далеч от целия шум. Не мисля, че бърза да се върне на работа в Холивуд, но вероятно ще се върне, когато дойде времето за подходящия проект", каза приятел на актрисата.

Амбър Хърд продаде дома си в Юка Вали, Калифорния през юли 2022 г. за 1,1 милиона долара (почти двойно повече от това, което е платила за него).

Хърд не е работила, откакто засне „Аквамен и изгубеното кралство“ през 2021 г. и трилъра със скромен бюджет „В пламъци“, който се снима миналата пролет.