Сериозно съдебно производство тече между Анджела Рене Уайт, по-известна като Blac Chyna, и семейство Кардашиян-Дженър.

Американската моделка Блек Чайна е завела дело срещу членовете на клана Кардашиян за над 100 милиона долара, обвинявайки ги, че са провалили нейната телевизионна кариера.

Полулярното семейство дадоха показания в съда, ето какво гласят те: Крис Дженър каза, че Blac Chyna е заплашил да убие Кайли, по думи на самата потърпевша, и бившият й приятел Тайга. Кланът са поискали от Върховния съд да отхвърли твърденията на Блек Чайна за икономически и емоционални страдания по делото й срещу тях.

Адвокатът на семейството, Майкъл Г. Роудс, твърди, че Анджела Уайт не е предложила „никакви документални доказателства, икономически анализ или експертни показания“ в подкрепа на твърденията си.



„В този момент си помислих, че това е просто някаква драма, която не е нищо необичайно за нашето семейство. Надявам се, че Анджела не беше сериозна... Все още вярвам във втория шанс и исках дъщеря ми да бъде щастлива. Исках да се помирят”, казва майката на Ким Кардашиян.

Заплахите от Блек Чайна обаче не свършват дотук. По време на друго съдебно заседание Крис Дженър заявява, че моделката е заплашила да убие и Роб Кардашиян. Крис дори разкрива в съда, че веднъж е забелязала следи от телефонен кабел по врата на сина си. По-късно Роб дава показания, според които Чайна, във видимо нетрезво състояние, насочва пистолет срещу Роб (уж на шега).

„Анджела каза, че е смешно и че това е "просто шега". Но не беше никак смешно. Имам ужасни спомени от този момент" - разказва през сълзи Крис.

Когато Дженър беше попитана защо не е подала сигнал в полицията, тя е категорична: „Разчитах изцяло на своите охранители."