Статия за бургазлийката Андреа Иванова, прочула се най-вече като жената с най-големите устни в света, се появи в едно от най-тиражираните британски издания.

Българската гражданка Андреа Иванова претърпя редица операции в опит да отговори на каноните на красотата, пише Mirror. Междувременно Андреа вече търси мъж, в когото да се влюби лудо и истински, но с това има проблеми. Изданието разказа за подробностите от живота на Иванова.

Изданието твърди, че 25-годишната Андреа е решила да участва в телевизионното шоу „Ергенът“. Жената попълнила формуляра и получила отказ. Оказа се, че новият участник в шоуто "не е привърженик на естетичната хирургия". Отказът обърка потенциалната участничка: тя се надяваше, че това ще бъде тест и ново полезно преживяване за нея.

"Исках да тествам характера си и дали няма да се сблъскам с други момичета. Но този сезон беше доста шокиращ, защото новият ерген каза, че не харесва момичета с много естетически намеси", каза Андреа.

Жената призна, че наблизо трябва да има човек, който ще я разбира и няма да се срамува.

„Ако имам връзка с някого и той ми каже, че не се чувства комфортно да се разхожда с мен по улицата или на обществени места, тогава ще трябва да се разделим. Ще се почувствам зле или обидена, тогава трябва да потърся нов партньор, на когото външният ми вид няма да пречи“, обясни жената.

Междувременно Mirror пише, че Иванова продължава да планира промяна на външния си вид. Тя направи козметична операция на устните си и сега нарича себе си „жената с най-големите устни“. Тя също планира да преодолее следващия връх - да стане собственик на титлата "най-големите скули". За да направи това, тя се обърна към пластични хирурзи, които вече бяха напълнили бузите й с определено вещество. За това тя платила почти 2 хиляди долара, твърди изданието. По-нататъшните промени могат да бъдат животозастрашаващи, така че жената е отказана.

В Instagram можете да намерите страницата на Андреа Иванова. Жената има почти 29 хиляди фенове, които коментират нейните публикации - понякога положително, понякога критично. Сред снимките има кадри, които разказват малко за интересите на българката: изглежда тя обича да пътува, защото от време на време показва излети в планината.