Анджелина Джоли тайно си урежда срещи с мъже, като се връща в играта на запознанства шест години след развода си с бившия си съпруг Брад Пит.

Вътрешен източник разкрива пред Radar Online, че звездата от "Злодеида" кара мъжете, с които излиза, да подписват споразумения за неразкриване на информация (NDA).

"Тя кара момчетата да подписват споразумения за неразкриване на информация, урежда хотелски апартаменти - никога под нейно име - и определя времето и никога, ама никога не прекарва нощта с тях", споделя вътрешният източник.

Серия от жалби и обвинения между Пит и Джоли

Изданието разкри, че холивудската дива не поема рискове, докато ходи на срещи, и излиза само с мъже, които познава чрез общи приятели.

"Тя никога не се регистрира в приложения или рискува с някой, който няма одобрението на човек, на когото има доверие", разкри източникът.

Това се случва на фона на слуховете, че бившият ѝ съпруг също се среща с Инес де Рамон "от месеци", след като се е запознал с нея чрез "общ приятел". Съобщава се, че Пит очаква с нетърпение да се установи и да има още деца с новата си изгора, тъй като актьорът е "уморен от флиртовете" и "краткосрочните романси".

Много лично писмо на Анджелина Джоли до Брад Пит изтече онлайн

Появиха се СНИМКИ на побоищата, които Анджелина Джоли твърди, че е получила от Брад Пит