48-годишната актриса Анджелина Джоли, която миналата седмица беше забелязана на Бродуей в шикозен бежов костюм с панталон, отново се завръща към любимото си черно. Звездата бе забелязана не само в изцяло черен ансамбъл, но и в зимно палто.

Знаменитостта излезе на неделен брънч в Il Buco Alimentari & Vineria в East Village и избра дрехи не особено подходящи за времето. Въпреки че беше горещ и влажен ден в Ню Йорк, тя носеше вталено черно зимно палто миди. Отдолу имаше черна рокля с дължина до глезените, пише InStyle.

В един момент тя смъкна едната страна на палтото си, разкривайки рамото си и придавайки на ансамбъла си нотка сексуалност. Нейните отличителни слънчеви очила с квадратна форма, чанта Celine с монограм, диамантени обеци и голи обувки със заоблени пръсти допълваха визията.

Джоли разпусна изрусената си коса и тя падна на равни кичури по раменете й.

Анджелина беше в Ню Йорк миналата седмица в подготовка за продукцията на предстоящия й мюзикъл The Outsiders, в който си партнира с 15-годишната си дъщеря Вивиен. Те видяха световната премиера на мюзикъла в La Jolla Playhouse в Калифорния по-рано тази година и по-късно се срещнаха със Сюзън Хинтън, авторката на едноименния роман, на който е базиран.

"Анджелина е възхитена от това ново начинание. Тя вярва, че това е мюзикъл за всички възрасти, но особено резонира сред младите хора. Тя мечтае да направи тази продукция на Бродуей", пишат медиите.

Обличането не според времето не е необичайно сред знаменитостите. Например, Риана веднъж носеше екстремна минипола и обувки с високи върхове в средата на зимата, докато Емили Ратайковски беше потна в кожено палто на мъжкото шоу на Loewe в Париж това лято.