Рапърът A$AP Rocky е бил арестуван по подозрение, че е стрелял по човек миналата година.

Известният изпълнител, който очаква дете от певицата Рияна, е бил арестуван на международното летище в Лос Анджелис, пише Дейли Мейл. Арестът станал при пристигането му от Барбадос в компанията на изпълнителката.

Припомняме, че наскоро двойката отрекоха твърденията, че са се разделили.

Жертвата твърди, че е A$AP Rocky е стрелял няколко пъти срещу него. Като един от куршумите е наранил ръката му. Дребната травма е била обработена от медици.

Припомняме, че мълвата за това, че Риана и A$AP Rocky  заедно се разнесе през лятото на 2020 г. от US Weekly. Десет месеца по-рано певицата се раздели с милиардера Хасан Джамил след тригодишна връзка. A$AP Rocky разказа публично за романа си с Риана през май миналата година, като я нарече „любовта на живота ми“. По думите на рап звездата да си във връзка е лесно, когато срещнеш Единствената. А срещнеш ли я, знаеш, че е тя.

Бъдещите родители са работили по много съвместни проекти, а Риана е в ролята на любовта на рапъра във видеото му от 2013 г. към песента "Fashion Killa". През същата година A$AP подкрепи Риана за американската част от турнето ѝ "Diamonds", което разпали спекулациите. A$AP дори представи марката "Fenty" на Риана на Британските модни награди през 2019 г.