Астрологът Деби Франк, която беше близка приятелка на покойната принцеса Даяна и правеше предсказания за нея, продължава да го прави и след смъртта й, питайки звездите какво ги очаква членовете на кралското семейство. Наскоро тя предрече трудна 2023 г. за принц Хари, а сега обяви прогноза и за принцесата на Уелс Катрин, пише Hello.

Тя отбеляза, че 2022 г. се е оказала много наситена и много емоционална за Кейт Мидълтън. Това е платиненият юбилей от управлението на кралица Елизабет II, нейната смърт, и преместване, и ново училище за деца, и доста тежка обиколка на Карибите, помрачена от няколко скандала. Въпреки това Нейно кралско височество посрещна всички изпитания с достойнство и след смъртта на монарха тя получи титлата принцеса на Уелс.

Краят на годината беше помрачен както за Катрин, така и за цялото кралско семейство от излизането на скандалния сериал "Хари и Меган", в който херцозите на Съсекс извадиха на повърхността много мръсно пране от живота на BCS, това предизвикателство обаче беше посрещнато царствено: без скандали, избухвания и реципрочни обиди.

Според Франк 2023 г. ще бъде период за Кейт да засили ролята си в двора, а освен това ще окаже голяма подкрепа на съпруга си.

Принцесата на Уелс е родена под противоположния знак на Уилям, уверен и стабилен Козирог, който подкрепя своя по-емоционално реактивен съпруг. Не привиквайки към това, че Съсексови правят големи съобщения на или около рождения си ден, Кейт ще запази хладнокръвие и ще продължи. Тази година тя ще направи нови ходове, които ще се харесат на публиката, ще повишат нейната привлекателност и ще се занимават с въпроси, които показват, че тя е ясно свързана с това, което се случва в света и в живота на хората, казва астрологът.

Деби Франк отбеляза, че основният триумф на Кейт си струва да се чака през лятото:

„Юни е нейният мега месец, за да се издигне и да блесне. Подобно на Уилям, есента е силен период за Кейт да остави своя отпечатък и тя също е заета с постигането на ясен набор от цели. За Кейт 2023 г. й предоставя реална възможност да се утвърди нейната идентичност като принцесата на Уелс."

В момента кралската двойка се наслаждава на коледните празници с децата си принц Джордж, принцеса Шарлот, и принц Луи.

Превод: GlasNews