Много хора преследват нереалистични стандарти за красота по един или друг начин, но една жена стигна до абсолютна крайност.
 
И друг път сме ви разказвали за българката Андреа Иванова. Смята се, че тя има най-големите устни в света, след като е похарчила около £20 000 (над 45 хил. лв.) за тях. Андреа е разкрила, че наскоро си е направила шест процедури за един ден като експеримент. Обичайният лекар на 26-годишната жена обаче отказал да извърши интервенциите, пише британския таблоид The Mirror.


 
Шестте процедури са ѝ причинили повече болка от обикновено. Андреа каза, че харесва начина, по който изглежда, но иска още корекции.

Жената споделя, че начинът, по който изглежда, прави труден любовния ѝ живот.


 
„Лекарят ми се страхуваше да инжектира повече хиалуронова киселина в устните ми, но аз бях категорична, че искам повече и няма да спра. Исках да направя шест процедури наведнъж, тъй като досега винаги ги правех на различни области на лицето в различни дни. Но този път исках да експериментирам със себе си, за да видя колко количество филър биха повлияли на тялото ми. Това е доста екстремно, защото никога досега не съм получавала толкова много инжекции за един ден. Правила съм максимум три," споделя Андреа.

И тък като получава отказ от лекаря, когото досега посещава, се принудила да търси алтернатива. Тя направила процедурите в Германия. Те включват оформяне на брадичката - уголемяване и удължаване, оформяне на челюст и уголемяване на устни, както и уголемяване на скули - всичко наведнъж.


 
„В момента имам болки по цялото лице и много ме болят челюстта и брадичката“, обясни тя. „Трудно ми е да се усмихвам заради болката в скулите и усещане за издърпване на лицето. Това е нормално след тези процедури, тъй като филърът още не застанал на мястото си. Устните не ме болят, само усещам лек дискомфорт, но това е мястото, където имам най-много филъри и най-много пъти са ми поставяли инжекции. Колкото повече филър има, толкова по-малко ме боли мястото. В момента ми е малко трудно да ям, но ще се оправя след няколко дни."

Тя добави: „Не се страхувах да направя толкова много инжекции наведнъж, защото имам доверие на моя лекар, той е страхотен професионалист в козметичната хирургия. Но се страхува, че ще получа некроза и ще трябва хирургично да отстраня тъканта от устните си ако продължа."


 
Андреа призна, че съществуват рискове, като възпаление и повишена телесна температура, особено с толкова много процедури наведнъж, но това няма да я спре, въпреки че харесва как изглежда в момента.
 
„Харесва ми как изглеждам в момента, но вече планирам следващата процедура. Не бива да съдите хората по външния им вид, защото това е вкусът им и никой няма право да се обижда заради това. Мисля да правя няколко инжекции в един ден занапред, тъй като това ме прави много щастлива," каза още младата жена.

Превод: GlasNews.bg