По-възрастните артисти често решават да живеят с медицински сестри или асистенти, така че винаги да има човек наблизо, който контролира лекарствата им и може да почисти апартамента.

И така, както съобщава «Телепрограмма», Бедрос Киркоров наел 43-годишна медицинска сестра от района на Брянск, която започнала да прекарва цялото си време с него. Междувременно самият изпълнител отрича да има връзка с асистентката, но синът му Филип Киркоров постоянно говори за предстоящата сватба.

Самата медицинска сестра, Олеся Иванова, каза в токшоу, че просто помага на възрастния човек.

„Просто му помагам. Моите задължения включват следене на лекарства, кръвно налягане и сатурация. Готвя като помощник”, каза жената.

Продуцентът Бари Алибасов плаща на медицинската си сестра 120 хиляди рубли за това, че му помага не само в къщата, но дори ходи на пазар с него.

Междувременно телевизионният водещ Дмитрий Дибров, който също използваше услугите на икономка, се сблъска с някои трудности. Съобщава се, че икономката му веднъж отказала да работи и освен това готвила лоша храна. В крайна сметка той бил принуден да я уволни, като назначи нов персонал.