Кралят на фолка хвърли бомба в интернет пространството.

"Очаквайте скоро", това написа Азис в публикация, която много бързо събра хиляди лайкове и коментари. Към лаконичния текст има и добавена емотиконка - бебешко шишенце. Самата публикация е придружена с два видеоклипа - Азис е заснел видеозон, на който ясно се вижда вече оформеното бебче в корема на неизвестна на този етап жена. И така - певецът отново скандализира всички с новината, че е в очакване на трети наследник. 

Към поста Азис е добавил и няколко хаштага: "Баща на годината" и "бебе номер 3". Дали обаче с тази си публикация той е решил да се пошегува с последователи си или наистина очаква своя трети наследник - можем само да гадаем.

Азис впечатли Драгана Миркович СНИМКА

Да припомним, че в средата на 2022 година Азис се похвали, че е станал баща за втори път. Тогава той дори сподели снимка с бебето. Много от последователите и феновете му обаче се осъмниха - те предположиха, че бебето е на Светлана и Християн Гущерови, с които той е в приятелски отношения. Сега отново се появиха предположения, че "бебе номер 3" всъщност е на някоя негова приятелка.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Azis Online (@azis_online_new)