Популярната певица Селена Гомес се извини, след като феновете я изкритикуваха, че се подиграва с настоящата на Джъстин.

Виновна ли е Хейли Бийбър за раздялата на Джъстин с голямата му любов Селена Гомес? Голяма част от феновете на звездите обвиняват Хейли Бийбър, че именно тя е виновна за разрушаването на любовта между изпълнители. 25-годишната моделка е подложена на постоянни критики от страна на потребители в интернет пространството.

Този път обаче критиките ги отнесе самата Гомес. Според последователите й в социалните мрежи Селена се е подигравала с моделката Хейли, а до това заключение стигнали, след като видяха видео, което певицата публикува на страницата си в Tik-Tok. Във видеото звездата демонстрира рутинната си грижа за кожата, имитирайки съпругата на Бийбър, която първа сподели видео със същата тематика в профила си.

След тази публикация Селена беше обвинена в тормоз. Певицата обаче не запази мълчание и отговори: „Ето защо вярвам в грижата за вашето психично здраве. Хора, нямам представа какво точно сгреших, но се извинявам за това. Нямах лоши намерения. Скоро ще сваля това видео“, пише звездата.

@selenagomez

 

♬ Dreams (2004 Remaster) - Fleetwood Mac