46-годишният бивш нидерландски модел Ребека Лоос за първи път публично коментира романса си с британския футболист Дейвид Бекъм, 48.  

След излизането на документален филм за живота на спортна звезда и семейството му, интернет отново започна активно да обсъжда вероятната афера на Дейвид с неговата асистентка Ребека, докато живееше в Мадрид през 2004 г. Лус не остана безмълвна и коментира засиления интерес към нейната личност.

„Всичко е „горкият аз“… Той трябва да поеме отговорност. Може да говори каквото си иска. Разбирам, че трябва да поддържа имидж. Но той се прави на жертва, а мен на лъжец, сякаш тези аз съм си измислила историята. Той намеква, че аз съм накарал Виктория да страда“, казва бившият нидерландски модел, пише Daily Mail.

Ребека добави, че Дейвид е причинил страданието на жена си, но цялата омраза на мрежата е насочена към нея. И това се отрази негативно на репутацията на жената, която сега отглежда двама сина и преподава йога в Норвегия.

Лус си спомни и как двамата с футболиста са прекарали време заедно, докато Виктория Бекъм е останала във Великобритания с децата си.

"Той обичаше да изучава испанската култура, храна... След това разви "меко пристрастяване" към мен - опитваше се да ме държи за ръката, докато никой не гледаше. Избра ме, накара ме да се почувствам специална. Отначало беше приятелски флирт, прераснал в нещо сексуално”, признава жената.