Хейли Атуел, бившата приятелка на Том Круз, внезапно излезе публично с бременността си. Звездата от „Мисията невъзможна“ се появи във Венеция в компанията на годеника си Нед Волфганг Кели 12 месеца след годежа. И показа коремче в тесен черен тоалет. 

Хейли Атуел предизвика слухове за бременност в събота, след като отлетя за Венеция за дългоочаквана мини-ваканция с годеника си Нед Волфганг Кели, година след като прие предложението му за брак в същия италиански град, пише Daily Mail.

Актрисата изглеждаше зашеметяващо в тесен черен тоалет, свободно бяло палто и светли кецове. Тя завърши визията си със слънчеви очила и масивни златни обеци.

Изглежда, че Хейли се е възползвала напълно от паузата в снимачния си график на Мисията невъзможна, докато се подготвя да започне работа по осмата част от дългогодишния франчайз с колегата си и бивше гадже Том Круз, който вече е забелязан в Лондон.

Хейли в популярния франчайз изигра ролята на крадеца Грейс, която стана специален агент.

Венеция стана любима дестинация за Атуел и нейния годеник, след като Нед, музикант и композитор, й предложи брак по време на предишно пътуване до града през април 2023 г.

Потвърждавайки годежа си през април миналата година, Нед каза на последователите в Instagram: „Имах късмет. Пристигнахме във Венеция в 10 часа сутринта, около обяд с любовта на живота ми се сгодихме в кухнята на този странен апартамент, докато патиците плуваха по канала и един човек отвън изсвири "My Way" на акордеон.

Хейли и Нед крият връзката си от обществеността и рядко се снимат заедно.

Хейли Атуел, гаджеЦял екран
Хейли Атуел с годеника Нед Волфганг Кели Снимка: Getty Images

Уебсайтът на Нед гласи, че той е продуцирал комерсиална музика за големи марки като Bud Light, Headspace и Samsung.

Освен това пише музика за филми, работи по дизайна на различни проекти и пише статии.