Бившият съпруг на Памела Андерсън й остави 10 милиона долара.

77-годишният американски филмов продуцент и бивш фризьор Джон Питърс реши да впише в завещанието си името на секс символа и популярна актриса, която беше негова законна съпруга само две седмици. След смъртта на Питърс Памела Андерсън ще получи десет милиона долара, въпреки краткотрайната връзка на бившата двойка.

„Винаги ще обичам Памела, тя е в сърцето ми“, призна бившият фризьор и добави, че дори самата Памела не е знаела за наследството преди, пише Variety. Изданието получи тази информация ексклузивно.

Джон Питърс и Памела Андерсън през 1989 гцял екран
Джон Питърс и Памела Андерсън през 1989 г. Снимка: Getty Images

"Тя дори не знае за това. Никой не знае за това. Казвам ви това за първи път. Може би не трябваше да го казвам. Но това е за нея, няма значение дали има нужда от това или не”, добави бившият съпруг на Андерсън.

Памела Андерсънцял екран
Памела Андерсън Снимка: Variety

Звездата от Baywatch и бившият фризьор се запознават през 80-те години на миналия век в имението на Playboy. Веднага след срещата им Питърс започва да прави ценни подаръци за Андерсън, сред които е и автомобилът Mercedes 420SL.

55-годишната Памела Андерсън се е омъжвала пет пъти. Последният път е през 2020 г. Сред мъжете на секс символа беше музикантът Томи Лий, от когото знаменитостта роди двама сина.

Памела Андерсънцял екран
Памела Андерсън
 
Превод: GlasNews