Поп фолк изпълнителят Антонио взе решение да дари костюма си от бала на момче в нужда.

Изгряващата звезда е готов да се сбогува с костюма от бала си и да го дари на зрелостник, който няма възможност да си купи тоалет за бала, научи GlasNews.bg. Той обяви това намерение в социалните мрежи, а постъпката му истински трогна последователите му. Снимката и публикацията му предизвикаха вълна от коментари, харесвания, споделяния и поздравления.

"За пореден път показа колко голямо сърце имаш! Голям си не само на сцената, а и извън нея.", "Красиво нещо правиш. Евала!", "Браво за инициативата!" - гласят част от коментарите под публикацията на Антонио.

През последните няколко години даряването на бални рокли и костюми на социално слаби младежи се превърна в благородна практика. Вярваме, че постъпката на Антонио бързо ще намери последователи.

"Здравейте приятели, наближават баловете... най-важният и най-чаканият ден за един ученик. Връщайки се назад си спомням колко много се вълнувах за моят бал... за моят специален ден. По този повод искам да направя този ден още по специален за някой в нужда и да подаря моят костюм. За целта ще имам нужда от Вашата помощ. Моля да се свържете с мен на лично съобщение ако имате предвид, някой в неравностойно положение за да помогнем заедно. Нека усмихваме повече хора за да направим света по красиво място!" - пише Антонио.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ANTONIO (@antonio13_official)