Докато промотира новия научнофантастичен сериал "Атлас" на Netflix в Мексико, Дженифър Лопес се озова в един кадър с момиче бодигард, което привлече повече внимание от американската поп дива. Според HOLA видеото е станало вирусно и мнозина се чудеха коя е тази мургава красавица.

Момичето е облечено в тъмносин костюм, панталон и бяла риза. Тя се държе много учтиво и в същото време много внимателно следе ситуацията в залата.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mau Guerra Jr (@elguerra89)

Педантични медии разкриха самоличността на новата звезда в социалните мрежи. Казва се Ор Абрахам. В социалните си медии Ор обяснява, че е родом от Израел, но от известно време живее в Мексико Сити.

Съдейки по снимките, момичето много активно се пробва като модел, като казва, че това е една от най-големите й страсти. Може би това я е накарало да се премести толкова далеч от семейния дом.

Тя също е запалена фигуристка и във видеата си в социалните мрежи Ор демонстрира как се пързаля на леда.

@orabraham Sometimes it possible to FLY????️ #iceskating #figureskating #oneicearena #קרח #החלקהעלהקרח #fitness #sports #or #foryou #viral #sport #israel #iceskatingtiktok #liftmeup ♬ Warriyo Mortals - Azay DTM

Въпреки че се прочу с това, че е бодигард на една от най-известните латино певици в света, моделката не публикува кадри от часовете по физическо, които биха й помогнали да получи работата. В профила си в TikTok обаче Ейбрахам потвърди, че това е тя.

„Виждам всички съобщения и съм толкова благодарна за цялата любов“, каза тя.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Or Abraham (@orabraham1)

В социалните мрежи мнозина отбелязаха приликата на Ор с актрисата Гал Гадот, която играе Жената чудо и също е от Израел. Тя също е сравнявана с Грейси Харт, агента на ФБР, изигран от Сандра Бълок във филма Miss Congeniality.