Холивудският актьор Брад Пит страда от решението на дъщеря му Шайло официално да се откаже от фамилията си, което показва, че звездата от Троя не е загубил надежда за помирение с децата си след дългия и скандален развод с Анджелина Джоли. 

Както GlasNews съобщи, 18-годишната Шайло, след като навърши пълнолетие, официално промени името си от Шайло Нувел Джоли-Пит на Шайло Нувел Джоли в края на август 2024 г., три месеца след като официално подаде молба да се откаже от фамилията на известния си баща.

Дъщерята на Брад Пит официално се отърва от фамилията на баща си

Daily Mail разказва как 60-годишният Брад Пит е реагирал на ситуацията. Актьорът уважава решението на биологичната си дъщеря и е свикнал с обтегнати отношения с децата си и бившата си съпруга Анджелина Джоли.

„Той знаеше, че това идва и не може да направи нищо по въпроса сега“, казва информаторът на медията.

Анджелина Джоли с дъщеря си ШайлоЦял екран
Анджелина Джоли с дъщеря си Шайло Снимка: Getty Images

Оказа се, че напрегнатите отношения на холивудския актьор с неговите наследници и самата Джоли вече са „просто начин на живот“ за него.

Вътрешният човек добави, че Брад винаги ще се радва да се помири с дъщерите и синовете си, ако те самите го искат.

"Той уважава решението на Шайло. Той я обича и каквото и да се случи, винаги е само на едно телефонно обаждане разстояние", каза източникът.

Брад Пит и Анджелина Джоли, които се запознаха през 2004 г. по време на снимките на „Мистър и мисис Смит“, се ожениха 10 години по-късно и станаха родители на шест деца: синове Мадокс, 22, Пакс, 20, и Нокс, 16, и дъщери Захара, Шайло, 18, и Вивиен, 16. Шайло, Вивиен и Нокс са биологичните наследници на бившата двойка.

Анджелина Джоли и Брад ПитЦял екран
Анджелина Джоли и Брад Пит Снимка: Getty Images