Брад Пит имаше неприятна среща с близките на бившата си съпруга Анджелина Джоли. Той се срещна с бащата на Джоли, актьора Джон Войт, и брат й Джеймс Хейвън на художествена изложба, където дойде с новата си приятелка. Там той беше пресрещнат от бившия съпруг на Бритни Спиърс Сам Асгари и го помоли за съвместно селфи. 

Брад Пит дойде на изложбата с новата си приятелка Инес де Рамон. Но се оказа, че и други знаменитости са дошли в Gagosian Gallery за изложбата на Бенет Милър: актьорът Джон Войт със сина си Джеймс Хейвън и бившият съпруг на Бритни Спиърс Сам Асгари, пише Daily Mail.

Брад ПитЦял екран
Брад Пит на изложбата Снимка: Instagram lawlormedia
Джеймс Хейвън, Джон ВойтЦял екран
Джеймс Хейвън и Джон Войт на изложбата Снимка: Instagram lawlormedia

Друг посетител на изложбата отбеляза, че ситуацията е много неловка.

„Брад беше в една стая със семейството на Анджелина и това е малка стая“, отбеляза той.

Според очевидец Джеймс бил дружелюбен и разпознал Брад, но не общували. Роднините на Джоли и бившият й съпруг се опитаха да спазват дистанция. Не се знаеше предварително кой ще дойде на изложбата.

Но бившият съпруг на Бритни Спиърс Сам Асгари, който също посети галерията, не спазваше дистанция, той се приближи и помоли Пит да си направи селфи. Сам спомена, че Брад е любимият актьор на Спиърс и след разговор с него отиде да говори с бащата на Джоли.

Асгари сподели селфи с Пит в социалните медии и се пошегува, че това „не е восъчна фигура“.

Сам Асгари, Брад ПитЦял екран
Сам Асгари и Брад Пит Снимка: instagram samasghari

Преди това Джеймс Хейвън даде интервю, в което каза, че се фокусира върху грижите за децата на Анджелина след раздялата й и дългогодишния развод с Брад Пит.

Джеймс, който за последно беше видян публично с баща си през октомври 2022 г., призна, че чувства, че е негов дълг да защити шестте деца на сестра си на фона на бурния развод и произтичащата от това негативна публичност.

Джеймс отбеляза, че е близък със сестра си и „всичко започна със защитата на нея и след това на нейните деца, моите племенници и племеннички“, каза Джеймс, отбелязвайки, че той и сестра му започнаха нова фаза от връзката си след раздялата й.

Джеймс Хейвън и Анджелина Джоли винаги са били много близки. Той често я придружаваше на церемонии по награждаване и позираше до нея на червения килим.

Джоли каза, че е била шокирана, когато разбрала за какво пишат журналистите.

Джеймс и Анджелина изглежда останаха близки един с друг през годините, въпреки че се отчуждиха от баща си след смъртта на майка им през 2007 г. Какви отношения имат сега, не е известно.