По-малкият брат на принцеса Катрин от Уелс, 36-годишният Джеймс Мидълтън, и 33-годишната му съпруга, френският финансов анализатор Ализе Тевенет, станаха родители за първи път. Двойката, която се разхождаше с бебешка черна количка Silver Cross на стойност £795, беше забелязана в лондонския Нотинг Хил.

Детето, чийто пол не се разкрива, е братовчед на принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи и племенник или племенница на Кейт и Уилям.

Родителите не разкриват точните данни и датата на раждане на детето. Смята се, че той или тя е роден през последните седмици, тъй като Джеймс сподели снимка на тогавашната си бременна съпруга на 11 септември, за да отпразнува годишнината им и да заяви: „Най-доброто предстои“.

Младият баща изглеждаше радостен и бодър, докато се разхождаше с количката, пише Daily Mail. Носеше есенен ансамбъл от тъмносини чинос, кафяви ботуши и зелено сако. За разходката Ализе избра синя риза и дънки, които съчета с кафяво велурено палто в стил 70-те години и кожена жилетка. В ръцете си държеше пазарска чанта и кафе.

Джеймс обяви бременността на Ализе в Instagram през юли, където сподели снимка на съпругата си в маслиненозелена рокля с кучето Мейбъл в прекрасната природа.

„Много сме развълнувани... добре, може би Мейбъл. Беше много трудно началото на годината след загубата на любимата ми Ела (куче), но ще завършим годината с най-ценното малко допълнение към нашето растящо семейство“, написа той под снимката.

Сестрата на Джеймс и Кейт, Пипа, също има три деца от съпруга си Джеймс Матюс: Артър, Грейс и Роуз. Детето на Джеймс и Ализ е седмият внук или внучка на Майкъл и Карол Мидълтън.