Новият филм за принц Хари и Меган Маркъл предизвика възмущение сред феновете. Това съобщава Economic News с позоваване на портала Daily Mail.

Това е филмът "Хари и Меган: Бягство от двореца", който ще бъде показан по американския канал Lifetime. Беше разкрито, че филмът започва със сцена, в която Меган Маркъл умира в автомобилна катастрофа. По този начин режисьорите правят алюзия със смъртта на майката на Хари, преследванат от папараци принцеса Даяна, която загина при инцидент на 31 август 1997 г.

Според сюжета на филма принц Хари се втурва към колата, която се преобръща. Той вижда лицето на умиращата Меган Маркъл, която моли за помощ с последната си сила. Събужда се обаче в леглото, осъзнавайки, че това е просто сън. До него лежи Меган Маркъл с първородния им син Арчи.

Англичаните и феновете на кралското семейство не харесаха факта, че трагедията със смъртта на принцеса Даяна беше използвана за създаване на драматична сцена във филма.

„Безвкусно е. Не вярвам, че могат да направят такъв сериал!”, Пише Джени Хол.

"Много ниско. Кога ще престанат да се гаврят с принцеса Даяна. Нека тя почива в мир за бога“, написа потребителят jubielad.

„Гадно е“, пише Бриджит.

„Безвкусно и отвратително“, пише Бренда.

„Намирам го за излишно и обидно“, протестира Шейа О’Горман.

Трябва да се отбележи, че събития от живота на принц Хари и Меган Маркъл вече са заснети по-рано (филмите „Хари и Меган: Кралска любовна история“ (2018) и „Хари и Меган: Кралското семейство“ (2019)). Всъщност този филм е логично продължение на двата, показани по-рано по телевизионния канал.

Самият Хари по-рано каза, че се страхува жена му, която е тормозена от медиите, да не повтори съдбата на майка му.

Превод: GlasNews.bg