41-годишната американска певица Бритни Спиърс показа каква изненада й е направил съпругът й за рождения й ден. В своя Instagram изпълнителката публикува празнична публикация, но по-късно я изтри. Видеото с поздравленията обаче остана в акаунта на фитнес треньора.

На рождения си ден Бритни Спиърс се почувствала зле, за което разказа в социалните си мрежи. Междувременно любимиятк на рожденичка измисли как да я развесели на празника.

Актьорът приготвил торта за съпругата си със свещ под формата на числото едно, така че Бритни да не се разстройва заради възрастта си, покрил масата с розови листенца и поставил сърце от свещи.

"Мъжът ми ме изненада! Хванах грип, той слезе долу... Беше адски сладък! Обичам те! Това са г-н и г-жа Асгари", каза рожденичката, но впоследствие изтри поста.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)


През лятото на 2022 г. Бритни Спиърс и фитнес треньорът Сам Асгари се ожениха, без да предупредят феновете си за сватбената церемония. През пролетта стана известно за бременността на звездата на сцената, но няколко седмици по-късно звездната двойка обяви спонтанен аборт на 41-годишната певица.

Превод: GlasNews