Американската актриса и модел Меган Фокс изличи татуировка по тялото си, която бе посветена на бившия й съпруг Браян Остин Грийн. Рисунката от дясната страна на долната част на корема, изобразяваща името на Брайън, сега се е превърнала в черна змия, която увива опашка около цветя. Съответната снимка беше споделена в стори от собственика на салона за татуировки SYZYGY Precision Tattooing Jessie на нейната страница в Instagram.

„Благодаря за доверието @meganfox. Успях напълно да скрия старата татуировка под новата змия и цветята, които искаше... Много съм благодарна за всички възможности, които ми даде татуирането, и за всички страхотни хора, които срещнах покрай пътя си“, се казва в надписа към публикацията.

татуировка, Меган Фокс, Браян Остин Грийнцял екран
Вместо името на бившия съпруг върху тялото на Меган Фокс се появи черна змия Снимка: syzygytattooing/instagram

Меган Фокс беше омъжена за актьора Браян Остин Грийн в продължение на девет години и се разведе с него на 8 февруари 2022 г. Бившите съпрузи имат три общи деца. Преди 13 месеца на него му се роди син, Зейн Уокър, чиято майка е съдията от австралийската Dancing with Stars Шарна Бърджис.

Освен змията с цветя, Меган показа още няколко татуировки на пръстите си, които й направи майсторът от Лос Анджелис Сидни Смит. Фокс вече има малки звезди, кръстове, луна, точки, огърлица и числото 11 на лявата ръка и малки точки, звезди, броеница с разпятие, очна ябълка, форма на папийонка и отново числото 11 на дясната си ръка.

цял екран
Снимка: Instagram

Освен татуировката, актрисата се похвали и с "метален" маникюр от основателката на Nails of LA Британи Бойс.

В момента Фокс има връзка с музиканта Machine Gun Kelly. Вярно е, че наскоро двойката, която успя да се сгоди, беше на ръба на прекъсването. За последно са били видени да се държат за ръце на 31 май, когато са напуснали хотел в Лондон.