Лана Дел Рей официално е омъжена жена, тъй като на специална церемония сключи брак с ловеца на алигатори Джереми Дюфрейн в четвъртък – само един месец след разкриването на романса им.

Двойка размени обети край залина в ДесАламандез, град в американския щат Луизиана  - същият залив, където Дюфрейн организира популярни обиколки с лодка в блатата.

В нови снимки и видеоклипове, 39-годишната изпълнителка на хита Born To Die се вижда как върви по пътеката с баща си Робърт Грант с цветен букет в ръка. Тя беше облечена с класическа дълга до земята булченска рокля с елегантно деколте с волани, развяваща се пола и скромен шлейф, който се влачеше по чакълестата пътека.

Дюфрейн беше с шикозен черен костюм, бяла риза и кафяви кожени обувки.

След като каза „Да“, Дюфрейн – родом от Луизиана и разведен баща на три деца – сграбчи ръката на Лана, докато се отправяха към рецепцията.

Младоженците минаха покрай една от прочутите лодки на Дюфрен, която беше завързана за пристана и украсена с бели цветя за сватбата на двойката.

Сватбата и приемът се състояха на общественото пристанище, с безброй маси, разположени под масивни бели шатри на тревата.

Сестрата на Лана Каролайн Грант и братът Чарли Хил-Грант я подкрепиха в нейния специален ден. Остава неясно дали майка й Патриша Ан Хил е присъствала на церемонията в четвъртък.

За приема Лана добави светлосиня сатенена панделка към конската си опашка за „нещо синьо“.

Лана дел Рей с баща си.