18-годишната Шайло, първата биологична дъщеря на актьорите Анджелина Джоли и Брад Пит, официално се отказа от фамилното име на баща си в документите си.

Според TMZ не е имало официално изслушване за промяната на името и искането е било удовлетворено на 19 август, според официални съдебни документи.

Шайло обмисляше да се отърве от частта „Пит“ от фамилното си име в продължение на четири години. През юли момичето пусна обява във вестника за смяна на фамилното си име, което е стандартна стъпка преди съдът да одобри промяната. В съобщението се посочва още, че всеки, който има възражения срещу петицията, трябва да се яви в съда.

За да разреши този проблем, веднага щом Шайло навърши пълнолетие, тя нае адвокат и сама му плати. Така Анджелина Джоли не участва в решенията и действията на дъщеря си.

Бившите съпрузи се бориха дълго време за попечителството над децата, докато Пит не получи 50% през 2021 г. То обаче беше отменено след обжалване.

Известният актьор беше много разстроен от решението на дъщеря си, защото вярваше, че двамата ще успеят да подобрят отношенията си. Той дори създаде танцово студио и скейт парк за нея в дома си, а също така изпрати кола с шофьор за нея. По едно време момичето дори възнамеряваше да се премести при баща си, но след това промени решението си.