Преди феновете на холивудската суперзвезда Брад Пит да успеят да осмислят новината, че най-голямата му дъщеря Шайло е поискала да премахне фамилията му от документите си, се появиха подробности за тази история.

Според източници, близки до Джоли и семейството й, самата Шайло е наела адвокат и му е платила да направи всичко необходимо и да гарантира, че в документите е включено само фамилното име на майка й, пише Daily Mail.

На 27 май момичето навърши 18 години и на този ден подаде необходимите документи, за да промени фамилията си Джоли-Пит на Джоли.

„Шайло нае собствения си адвокат и сама му плати, така че Анджи не знае и не може да говори за това. Но ако питате дали това е свързано с историята на Шайло на малтретиране или нарушаване на правата на жертвите на Шайло, тогава да, това е част от всичко“, обясни източникът.

Преди това медиите съобщиха, че Шайло иска да се премести при баща си, а Брад иска да направи всичко възможно, за да се сближи с дъщеря си. Въпреки това, в светлината на последните събития, тази новина изглежда малко вероятно да е вярна.

Според клюкари, вероятността Пит да се помири с децата си след скандалната и противоречива конфронтация в частен самолет през 2016 г. изглежда е нулева.

В доклад за инцидента на ФБР, публикуван през 2022 г., Джоли обвини тогавашния си съпруг във физическо насилие по време на полет до Калифорния. Тя заяви, че той я хванал за главата и раменете и я разтърсил, викайки: „Ти съсипваш това семейство“, ударил четири пъти тавана на самолета, сопнал се на децата си и залял Анджелина с бира.

В документите се казва, че актьорът е ударил и едно от децата, но по-късно полицията в Лос Анджелис свали обвиненията срещу него.

Борбата за попечителство над три родни и три осиновени деца между бившите съпрузи завърши с получаването от Пит на 50%, но това решение по-късно беше отменено след обжалване.

Актьорът помоли съдията да се намеси и да каже на Анджелина, че не трябва да слуша разговорите му с децата му по мобилния му телефон. Съдията също така предписва "обединителна терапия" за Пит и децата.

Брад създаде скейт парк за Шайло в дома си, а наскоро и арт студио. Той изпрати коли и охрана да откарат децата при него, но за съжаление нищо от това не ги сближи.