Нов слух за годеж на Григор Димитров с любимата му жена Лолита плъзна след края на участието на тенисиста на Australian Open. Нашият отпадна във втория кръг след загуба от Беноа Пер, а именно рускинята беше тази, която приковаваше погледите на трибуните в Мелбърн.

Заложила на небрежен стил, слънчеви очила и козирка, тя седна в ложата на Гришо, а британският "Дейли мейл" се огледа в нейна снимка.

"На ръката си има пръстен, който прилича на годежен", написа изданието за изящното бижу със скъпоценен камък.

"Гейм, сет, мачът на живота", е озаглавена статията за Григор и Лолита по подобие на популярното тенис предаване с водещ Матс Виландер - "Гейм, сет, Матс".

Мълвата за годеж обаче дале не е нова – пръстенът е същият, който красеше ръката на милиардерската щерка и през май 2021 година, когато тя придружи Димитров при визитата му в Хасково за 30-ия му рожден ден. Тогава Лолита седна да си бъбри с майката на тенисиста на кортовете в родния град на любимия, а камерите я уловиха да показва бижуто.

Иначе Лолита за втори път подкрепя Гришо на Australian Open. Беше до него миналата година, както и тази. Зарече се пак да дойде догодина с пост в Instagram, с който даде да се разбере, че тя и Димитров напускат Австралия.