Британският футболист Дейвид Бекъм е изневерявал на съпругата си Виктория по време на 25-годишния им брак, се твърди в нова книга - "Money, Sex and Power: The House of Beckham", от журналиста Том Бауър. 

Авторът смята, че двойката можеше да се разведе отдавна, защото имаше достатъчно основателни причини. Те обаче остават заедно заради „бранда Бекъм“, пише Page Six.

В новата книга Бауер изброи имената на жените, с които Дейвид е изневерил на Виктория: моделът Естер Канядас, моделът Селина Лори, собственичката на салон за красота Даниел Хийт.

„Виктория и Дейвид очевидно са смятали, че са оставили всичко зад гърба си“, отбелязва източникът.

Бившата лична асистентка на спортиста Ребека Лус твърди, че са имали романтична връзка през 2004 г., но също така разказа как го е намерила в леглото с испанския модел Естер Канядас.

Твърди се, че това се е случило, когато Виктория се обадила на Луз, когато Дейвид не вдигал.

Ребека каза, че футболистът е причинил страдание на съпругата му, но цялата онлайн омраза е насочена към нея. И това се отрази негативно на репутацията на жената, която сега отглежда двама сина и преподава йога в Норвегия.

Ребека ЛусЦял екран
Ребека Лус Снимка: rebeccaloosofficial

А през 2017 г. Дейвид беше забелязан с модела и диджей лейди Мери Чартерис, докато се мотаеше в таен клуб в Гластънбъри. Тогава Виктория отлетя от Ню Йорк, за да открие лично съпруга си. Те се караха много и най-големият син на двойката, Бруклин, успокои родителите си.

„В рамките на няколко секунди те започнаха яростна кавга, най-големият син на двойката, Бруклин, действаше като миротворец между тях“, казва Том Бауер.

Освен това Бекъм дори ухажвал актрисата Чарлийз Терон.

„Те не можеха да откъснат очи един от друг на жребия за Световната купа през 2010 г. Между тях имаше електрическо пространство“, казва авторът.

Чарлийз ТеронЦял екран
Чарлийз Терон Снимка: Getty Images