Деми Мур предостави актуална информация за състоянието на бившия си съпруг Брус Уилис след диагнозата му деменция.

Уилис направи крачка назад от актьорската професия през 2022 г., след като беше диагностициран с афазия на езиковото разстройство.

Семейството на Уилис предостави актуална информация за здравето на актьора миналата година, заявявайки, че му е поставена диагноза фронтотемпорална дегенерация (FTD).

Много членове на семейството на звездата от „Умирай трудно“ дават актуална информация за състоянието на Уилис, но последната беше от неговата бивша съпруга - Мур.

Въпреки че двойката може да не е романтично обвързана, Мур поддържа добри отношения с Уилис и съпругата му Ема Хеминг Уилис.

Мур се появи в шоуто на Дрю Баримор в петък 13 септември, където предостави актуална информация за здравето на холивудската легенда. Но първо, Баримор си припомни работата с Уилис по „Ангелите на Чарли: Пълна газ“ , филмът от 2003 г. , в който 69-годишният участва в малка роля.

„Искам да кажа, че го познавах, когато беше барман в Cafe Central! И аз го познавам през целия си живот. Как е в момента?“, попита Баримор.

Мур мигновено отговори: „Предвид даденостите, той е в стабилна позиция.“ На друго място в интервюто Мур описва подробно какво е казвала на децата си на фона на продължаващите здравословни проблеми на Уилис.

По време на 13-годишния си брак между 1987 и 2000 г. бившата двойка посрещна дъщерите си Румър, Скаут и Талула, които вече са на съответно 36, 33 и 30 години.

Въпреки че може да са възрастни, Мур все още предлага полезни съвети на дъщерите си.

Миналия месец Талула предостави „болезнена“ информация за благосъстоянието на баща си. „Посещенията ни носят толкова много любов и чувствам, че това надхвърля всичко за мен – възможността да имам тази връзка. Знам, знам, че той знае колко много го обичам, знам колко много ме обича. Знам колко много ни обича.", казва 30-годишната дъщеря на Уилис.

Брус Уилис не разпознал Деми Мур