Осемгодишната дъщеря на принца и принцесата на Уелс, принцеса Шарлот, расте като истинска модна икона. Кейт Мидълтън внушава любов към елегантните неща и я облича просто и в същото време много елегантно. Като се има предвид популярността на момичето, лесно е да се разбере защо всеки артикул, който се появи на нея, веднага изчезва от рафтовете на магазините. 

Гардеробът на Шарлот предсказуемо се променя със сезоните. Да си припомним какво е носила младата кралска особа през различните сезони, пише Фокус. Нека веднага да отбележим, че като майка си принцесата много обича палтата. Тук ще ги разгледаме.

Бяло палто от Amaia

Принцеса Шарлот носеше лятно бяло палто от Amaia по време на гала концерта, посветен на коронацията на Чарлз III. Амая Ариета, основател на Amaia, каза, че нейният екип е "много горд" да види принцеса Шарлот, облечена в лятното палто Razorbil.

Всички продукти на Amaya са ръчно изработени в Испания в малко семейно ателие.

палто, принцеса шарлот, модерен външен видЦял екран
Снимка: Getty

"Палтото на принцеса Шарлот е направено от дебел креп в цвят слонова кост. Формата е много подобна на тази, която тя носеше наскоро в тъмносиньо палто: двуредно, кръгла яка и вталено, но в по-лека пролетна версия. То е шик, семпло и класически", казва дизайнерът.

Ариета имаше предвид тъмното палто, което момичето носеше на платинения юбилей на кралица Елизабет II.

палто, принцеса шарлот, модерен външен видЦял екран
Снимка: Getty

„Толкова е трогателно, че принцесата носи Razorbil на два такива исторически повода“, каза гордо Амая.

Черно палто от Ancar

Принцеса Шарлот се присъедини към кралското семейство в Уестминстърското абатство през септември 2022 г., когато се сбогува с прабаба си кралицата. Тя носеше черно вълнено палто Ancar със зашита кадифена яка и подходящи капаци на предните джобове. Палтото е изцяло подплатено, с кадифени копчета и кадифени кантове. На погребението Шарлот за първи път носи шапка, което показва нейното израстване.

палто, принцеса шарлот, модерен външен видЦял екран
Снимка: Getty Images

Бордо палто от Trotters Childrenswear

Шарлот пристигна на коледния концерт в Уестминстърското абатство в бордо палто от Trotters Childrenswear на стойност £160.

Красиво, елегантно класическо палто от 100% вълна. Има подходяща кадифена тапицерия на яката, джобовете и подходящи кадифени копчета. Тя допълни визията с черен плътен чорапогащник и равни обувки.

палто, принцеса шарлот, модерен външен видЦял екран
Снимка: Getty Images