Дуа Липа показа перфектната лятна визия в прозрачна червена рокля в Instagram. Певицата публикува поредица от поразителни снимки по време на луксозна почивка в Косово.

27-годишната певица и звезда от филма за Барби, в който играеше русалката Барби, изглеждаше невероятно в очарователна червена рокля, докато позираше на плажа.

Dua Lipa, Косово, ваканционна червена рокляцял екран
Дуа Липа Снимка: Instagram dualipa

Певицата наскоро се завърна в Косово след напрегнатото промоционално турне на Барби и информира феновете си за ваканцията си, като често публикува снимки.

Тя започна поредица от ваканционни снимки, като показа фигурата си в раирани оранжеви бикини, пише Daily Mail.

В друг откровен кадър Дуа облече яркооранжева мини рокля с разкроени фигури, докато позира на фона на кристално синьото море.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от DUA LIPA (@dualipa)

Дуа Липа в Косово

Звездата е на почивка в Косово, където са родени баща й и майка й. Тя е родена, след като са се преместили в Обединеното кралство, но е живяла в Косово няколко години като тийнейджър.

Дуа наскоро участва в най-големия хит на това лято, Barbie, и също така написа саундтрака за танцов номер, наречен Dance the Night.

Тя присъства на премиерите на Барби в Лондон и Лос Анджелис заедно с актьорите Марго Роби и Райън Гослинг.

Дуа Липа е музикална сензация след издаването на едноименния й дебютен албум през 2017 г.

Сега изпълнителката на хита We're Good е известна като първия изпълнител, чиито два албума отбелязаха повече от десет милиарда стриймвания в Spotify.

Някои от нейните песни също станаха вирусни в TikTok, когато потребителите използваха известните мелодии на певицата в популярни видеоклипове.

Въпреки че Дуа се утвърди като една от най-известните певици в света, тя започна да работи и като модел. След успеха на двата си албума, Дуа Липа дефилира на шоуто на Versace пролет/лято 2022 г. на Седмицата на модата в Милано. Съобщава се, че третият й албум, който все още не е озаглавен, трябва да излезе тази година.

Известна е и с любовните си афери. Тя отиде на няколко срещи с известния комик Тревър Ноа. Освен това тя излиза с Ануар Хадид и готвача Айзък Карю, а сега, според таблоидите, е започнала афера с френския режисьор Ромен Гаврас.