42-годишният американски певец и актьор Джъстин Тимбърлейк е на ръба на развода със съпругата си Джесика Бийл (41). За това пише Life and Style.

Съобщава се, че звездната двойка преживява кризисен момент заради излизането на скандалните мемоари на Бритни Спиърс „Жената в мен“.

„Те се обичат, ходили са на сеанси със семеен терапевт, но не са решили основните си проблеми“, казва източник, близък до двойката.

По-специално, вътрешният човек отбелязва, че Бийл и Тимбърлейк дори са се преместили в друга къща, за да се отърват от бремето на миналото и да започнат отначало. Засега обаче им е трудно да го направят.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк

Двойката има двама сина, Сайлъс и Финиъс. Те се ожениха през 2012 г.

В началото на 2000-те музикантът се срещна с певицата Бритни Спиърс. В мемоарите си „Жената в мен“, които излязоха в края на октомври 2023 г., актрисата си припомни романса им. Оказва се, че Джъстин е принудил Бритни да направи аборт, когато тя е забременяла от него.

Певицата пише, че бремеността ѝ е била "изненада", но не е била "трагедия".

Обичах Джъстин толкова много. Винаги съм си мислела, че един ден ще съдадем семейство. Просто се случи по-рано, отколкото очаквахме", пише Бритни в книгата си.

"Но Джъстин определено не се радваше за бременността ми. Той каза, че не е готов да има дете, че сме твърде млади", продължава разказа си изпълнителката.

"Сигурна съм, че хората ще ме намразят заради това, но аз се съгласих да не раждам бебето. Не знам дали беше правилното решение. Ако зависеше само от мен, никога не бих направила аборт. Но Джъстин беше толкова сигурен, че не иска да бъде баща", признава Бритни.

Джъстин Тимбърлейк и Бритни Спиърс / Снимка: Getty