60-годишният американски милиардер Джеф Безос бе забелязан на среща с годеницата си, 54-годишната журналистка Лорън Санчес.  Влюбените се държаха за ръце, докато се разхождаха на конференция, често наричана "летен лагер на милиардерите" в Sun Valley Resort в Sun Valley, Айдахо.

Санчес носеше кремава ватирана мини пола от кашмир на Chanel, съчетана с кремава жилетка, пише Page Six. Годеницата на Безос завърши лятната визия с бели кецове, авиаторски слънчеви очила и светлорозова чанта на Louis Vuitton.

Лорън Санчес и Джеф БезосЦял екран
Лорън Санчес и Джеф Безос Снимка: Getty Images

Междувременно 60-годишният Безос носеше черна тениска с къс ръкав, черна жилетка и сиви панталони. Той добави черен колан, черни обувки и слънчеви очила.

Двойката се присъедини към десетки други изпълнителни директори, инвеститори, политици и бизнес лидери, за да се насладят на открито, да говорят за бизнеса и да работят заедно за изграждане на партньорства.

Лорън Санчес и Джеф БезосЦял екран
Лорън Санчес и Джеф Безос Снимка: Getty Images

Тук бяха главният изпълнителен директор на Apple Тим Кук, главният изпълнителен директор на Disney Робърт Игер, собственикът на New England Patriots Робърт Крафт и президентът на Warner Bros. Откритие Давид Заслав.

Припомняме, основателят на Amazon предложи брак на любимата си през май 2023 г. след пет години връзка.