Гръцко-американската актриса Дженифър Анистън се появи в Paramount Studios в „The Morning Show“ на Apple TV+ на 2 юни в Лос Анджелис, Калифорния. Тя изглеждаше сензационно в елегантна рокля на цветя без ръкави.

55-годишната звезда от сериала „Приятели“ се появи на събитието в тъмночервена коктейлна рокля от шифон с флорални шарки и тънки презрамки. Дженифър завърши визията си с чифт червени сандали на висок ток с каишки и черна кожена чанта. За бижута тя носеше висулка с рубин, няколко златни гривни и пръстени със скъпоценни камъни. Тя сложи лек грим, като подчерта скулите си с розов руж и сложи гланцово нюд червило. 

Звездата удиви със стройната си фигура, а някои внимателни фенове забелязаха промени в лицето на актрисата и я заподозряха, че злоупотребява с пластичната хирургия, съобщава Express. В коментарите към видеото от събитието феновете изразиха разочарованието си: „Тя наистина си развали лицето“, „Твърде много ботокс“, „Обичам я, но бях шокиран да видя лицето й“, „Нещо не е наред с нея“. “Твърде много пластични операции“, „Това не е нормално остаряване, през 2022 г. изглеждаше съвършено различно. Това е лоша работа на филърите или пластичните хирурзи.“

Дженифър АнистънЦял екран
Актрисата Дженифър Анистън Снимка: Getty Images