Дженифър Анистън стана съседка на принц Хари и Меган Маркъл в Монтесито, Калифорния. Тя купи къща от Опра Уинфри, пише Dirt.

Самата Опра Уинфри купи къщата преди година за 10 милиона долара, Анистън я купи за 14,8 милиона долара, така че известната телевизионна водеща беше дори на малка печалба.

Дженифър Анистън, нова къща, Опра Уинфри, Монтесито, съсед на принц Хари
Новият дом на Дженифър Анистън Снимка: Google

Къщата с изглед към океана е построена през 1998 г. Терасите предлагат "живописна гледка" към океана и планините, озеленени градини и паркинг за 15 автомобила. И всичко това се намира на много уединено място. Новата къща на Анистън води до един-единствен път, затворен за обществено движение, със засадени дъбови дървета отстрани.

Така Дженифър Анистън се присъедини към броя на знаменитостите, които живеят в Монтесито. Гуинет Полтроу, Елън Дедженеръс, Роб Лоу, Ариана Гранде и други звезди станаха нейни съседи. И, разбира се, най-известните новодошли в Монтесито са принц Хари и Меган Маркъл.

Дженифър Анистън, нова къща, Опра Уинфри, Монтесито, съсед на принц Хари
Новият дом на Дженифър Анистън Снимка: Google

Това обаче, разбира се, не е единствената къща на Анистън. Тя притежава красиво имение в Бел Еър, Лос Анджелис, което е принадлежало на известния тромпетист Куинси Джоунс. А също и имение в Бевърли Хилс, което й беше подарено за 50-ия й рожден ден през 2019 г. от бившия й съпруг Брад Пит.

След развода си с Пит Анистън много съжаляваше, че не е купила къщата, в която живееха заедно, затова реши да я изненада: купи къщата изцяло и регистрира правата на собственост на актрисата.

Дженифър Анистън, нова къща, Опра Уинфри, Монтесито, съсед на принц Хари
Дженифър Анистън в къщата си в Бел Еър Снимка: Architectural Digest

Известно е, че състоянието на Дженифър Анистън, звездата от сериалите "Приятели" и "Сутрешното шоу", е 320 милиона долара, така че тя може да купи много ценни недвижими имоти.

Припомняме, че по-рано стана известно, че бракът на Анистън и Брад Пит се разпада до голяма степен благодарение на Анджелина Джоли. Джоли специално нае папараци, за да заснемат нея и Пит с осиновения й син Мадокс на плажа в Кения. Дженифър Анистън видя снимката и, разбира се, подаде молба за развод.