54-годишната американска актриса и певица Дженифър Лопес, която обикновено се опитва да остане на върха на публично място, също понякога се разпада. Както пише Експрес, певицата си позволи твърде много и това веднага стана публично достояние.

Докато посещаваше McDonald's в Лос Анджелис с Бен Афлек, Лопес не изглеждаше много щастлива. Когато забеляза папараците, тя не се сдържа и им показа среден пръст. В това време съпругът й, който беше отишъл да вземе поръчката, тъкмо се върна до колата.

Това не е първият път, когато звездната двойка е забелязана във верига ресторанти за бързо хранене. Всъщност те се връщаха няколко пъти през последната седмица за бургери и пържени картофи, последно с децата си.

Слуховете, че не всичко върви гладко в семейството на Бен и Лопес, се носят буквално от първите месеци след сватбата им. Дженифър многократно е укорявала мъжа си за киселото му изражение, а наскоро изпадна в пълна ревност от бившата му съпруга Дженифър Гарнър, с която актьорът прекарва време, когато придружават някъде общите си деца.

Съвсем наскоро Бен отново бе забелязан в компанията на Гарнър. Заведоха сина си заедно на баскетболен мач.