Звездата от „Ястребово око“ отпразнува рождения си ден в интензивно отделение в събота, след като ужасяващ инцидент със снегорин го остави в „критично“ състояние преди по-малко от седмица, пише PageSix.

В своите истории в Instagram Джереми Ренър публикува нова снимка от болницата - този път с членове на семейството и екип от лекари.

„Благодаря на известния екип от интензивни лекари за началото на това пътуване“, написа актьорът към снимката, на която лежи в болнично легло, заобиколен от медицински сестри и лекари.


Снимка: Instagram @jeremyrenner

Припомняме, Ренър се озова в болница след инцидент - на 1 януари актьорът беше тежко ранен. Актьорът притежава недвижими имоти на езерото Тахо в планината Сиера Невада. Този район беше буквално покрит със сняг преди новогодишните празници. Трагедията се случи, докато той разчистваше път близо до дома си в Тахо, за да може семейството му да си тръгне след силната снежна буря на Нова година.

Джереми Ренър отнесен от 6-тонен снегорин СНИМКА

Ренер подкара своя снегорин PistenBully, който тежи почти 6,5 тона, до заснежената кола. След като почисти, го остави да говори с роднина. Но, забелязвайки, че снегоринът започва да се търкаля надолу по склона, актьорът се опита да скочи в кабината в движение, за да го спре. За нещастие Джереми беше ударен от релсите. Актьорът е откаран с хеликоптер в болница. Известно време той беше в критично състояние.

Превод: GlasNews