Американската актриса Джесика Частейн падна на сцената на наградите SAG 2023. Съответното видео беше публикувано от един от фенските Instagram акаунти на холивудската звезда.

Любопитният инцидент се случи по време на церемонията по връчването на наградите на Гилдията на американските актьори, състояла се в нощта на 27 февруари на сцената на SAG Awards.

Джесика Частейн беше много щастлива от неочакваната победа и бързаше да се качи на сцената за наградата за ролята си на кънтри певицата Теми Уайнет в сериала "Джордж и Теми".

Докато звездата се изкачваше по стълбите, за да вземе желаната статуетка, тя се оплете в луксозната си малинова рокля Zuhair Murad. Джесика Частейн обаче реагира на ситуацията като истинска дама, усмихна се очарователно и продължи по пътя си.

„Шокът от снощи буквално ме събори от краката ми! На моите колеги членове на SAG, огромно благодаря. За мен означава много да бъда призната от вас и за мен е чест да мога да ви разкажа историята на Джордж и Temmie. Върнах се в Ню Йорк и всичко това е все още на седмото небе", написа по-късно актрисата в своя Instagram.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Flavie (@jessicachastain__fan)

Частейн получи световно признание след снимките във филмите "Помощ" и "Дървото на живота". За ролята си в The Help актрисата е отличена с наградата BAFTA за най-добра актриса в поддържаща роля, а също така е номинирана за Оскар и Златен глобус.