Джулиана Гани и новият й мъж - Теодор Гецов, се отдадоха на поредна романтична ваканция в 5-звезден лукс в Емирствата. Пловдивската фурия отново не взе сина си, Давид, за което отнесе груби коментари в мрежата.

Само след близо петмесечна връзка мачото и Гани не признават, но и не отричат слуховете за годеж и бременност на пловдивчанката. Влюбените демонстрират все по-голяма близост, като преди дни моделката купи на свое име луксозен имот в София, където смята да свие любовно гнездо с новата си тръпка. 

Джулиана Гани къса с плащането на наеми, купува апартамент в София

Последователите на Гани са на двата полюса - докато едните се радват, че любимката им отново е щастлива, след като в началото на годината се раздели с бурен скандал с фитнес инструктора Илиян Найденов, другите я оплюват за това, че остави 2-годишния си син си почти изцяло на грижите на майка си и бившия си мъж, докато тя се радва на новата си любов и не спира да обикаля екзотични дестинации.

Гани признава, че се вижда с Давид всеки уикенд от петък до неделя, като през останалото време той живее при баща си. Не се знае доколко и как Теодор приема сина на Гани, но е факт, че досега тримата не са видени никъде заедно.