Над 200 човека се събраха на тържеството организирано от Джулка, по повод раздялата й с бившия. Силиконката събра фенове и приятели в пловдивско заведение, за да отпразнуват свободата й. За повода хубавицата беше приготвила пита, с която посрещна събралите се гости в заведението.

Свещеник освети партито по повод официалния развод на силиконката Джулиана Гани, разкри HotArena.

Джулиана се завръща смело към амплоато си. За партито по повод края на брака й хубавицата беше избрала предизвикателна рокля: "Защото вече съм свободна и мога да си го позволя", пошегува се Мис Силикон.  Джулиана  официално скъса оковите си и не пропусна да сподели новината с феновете си в мрежата. Веднага след подписването на документите по развода силиконката се включи на живо от колата си, за да ги информира, че започват тридневни тържества по повод свободата.

"Наистина трябва да се почерпи затова, че се отървах от недоразумението“, похвали се пред последователи си блондинката. Празненството Гени отбеляза и с шоколадова торта, покрита с ягоди

„Разведохме се по взаимно съгласие и сега щастието ми е пълно“ каза Джулиана. И наистина феновете на звездата споделят, че все по-често от постовете й в мрежата се усеща, че тя наистина е щастлива.