Актрисата и модел Джулия Фокс, която стана известна благодарение на много краткия си роман с рапъра Кание Уест, показа апартамента си в Ню Йорк в TikTok. Оказа се, че апартаментът на Джулия е пълен с боклуци, в него живеят мишки, а двегодишният й син Валентино спи с нея в едно легло. 

Нейният гардероб, по-голямата част от който е дарен от Кание Уест, се съхранява в кухнята, а урни с праха на роднини тържествено стоят на перваза на прозореца.

Актрисата каза още, че двегодишният й син Валентино спи с нея в едно легло.

Джулия Фокс показа апартамента си в Ню Йорк
 

Оказа се, че 32-годишната Джулия Фокс спи в хола, защото е превърнала спалнята си в стая за игра на сина си.

„Поставих леглото си тук във всекидневната, за да превърна спалнята си в малка стая за игра за Валентино“, каза Фокс, насочвайки камерата към леко разхвърляната стая, пише Too Fab.

На скрина й има две саксии със сухи растения, защото, както Фокс призна, тя и синът й не са много добри в отглеждането на каквото и да било.

Тя показа и дълъг коридор, пълен с кашони, малка баня и кухня, в която има кутии с обувки, но има и машина за захарен памук.

Джулия Фокс, апартаментът на Джулия Фокс, апартаментът на Джулия Фоксцял екран
Джулия Фокс Снимка: Getty Images

Родената в Милано звезда направи обиколка на стаята на Валентино и каза, че синът й не прекарва времето си там.

„Мисля, че вложих най-много усилия в декорирането на тази стая. Много исках тук да е хубаво. Но той изобщо не идва тук. Иска да е само в стаята на майка си. Той, като че ли, даже не спи там... Да, ние спим заедно. Дайте ме под съд, не ме интересува", каза Джулия.

"Лично аз просто не харесвам прекомерното показване на богатство. Това ме кара да се чувствам отвратена. Знаете ли, особено хората, които имат наистина големи къщи... просто е наистина прахосничество, когато има толкова много бездомни хора в тази страна. Наистина не съм такава”. В друго видео Фокс разкри, че има мишки, което е често срещан проблем в Ню Йорк.

Някои коментатори осъдиха Джулия Фокс за небрежност, докато други казаха, че тя показа обикновен апартамент на обикновен човек, където се обръща много внимание на детето и това им харесва.

Джулия Фокс и Кание Уест излизаха за кратко в началото на 2022 г. Двойката често се оказваше в светлината на прожекторите поради провокативни сдвоени изображения.

След раздялата Джулия призна, че работи като доминантка в BDSM клуб и каза, че изобщо не се интересува от секс.

Превод: GlasNews