Трите деца на принц Уилям и Кейт Мидълтън - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис, са на публични места от ранна възраст и затова поведението им се следи не по-малко от родителите им. Как принцесата на Уелс успява да гарантира, че наследниците на трона ще се държат достойно на многолюдни събития, демонстрират добри маниери и не се страхуват от камери, разказа световноизвестният експерт по отглеждане на деца Джо Фрост в разговор с Hello. Тя е по-известна на публиката като „Супербавачка“.

Фрост вярва, че принцеса Кейт отглежда децата си, като взема предвид всички нюанси на тяхното положение и нейното собствено.

„Мисля, че това, което наистина виждаме, е осведоменост. Принц Луи и принцеса Шарлот са информирани, и разбира се Джордж, нашият бъдещ крал. Той без съмнение е започнал да учи малко тук и там. Той има чудесен пример за това как той уважаваше дядо си и баща си от малък. Те са възпитавани да разбират кралските процедури и протоколи. И те са възпитавани да разбират, че има време и място. Това важи за всяко семейство. Например наближава сватба или кръщене и знаем, че „Би било добро възпитание и етикет да мълчим, докато хорът пее и тече службата. Това е просто отговорно родителство и ние го виждаме“, казва експертът.

Кейт Мидълтън принц Уилям децаЦял екран
Уелските деца демонстрират добри обноски на обществени места Снимка: Getty Images

Тя подчерта, че децата на принца и принцесата на Уелс, въпреки публичността, растат щастливи:

„Те имат страхотен баланс и зад затворени врати без съмнение играят игри и се забавляват един друг като братя и сестри, дразнят се взаимно, забавляват се, пекат бисквитки и са на открито.“

Въпреки че принц Луис е склонен да изглежда по-оживен на публични събития от по-големите си братя и сестри, Джо похвали принцесата, че е внимателна към чувствата на най-малкото си дете.

„Вярвам, че Луис е много чувствителен човек. Но емоционалната интелигентност изисква много интелигентност и Катрин е водеща в това. Тя върши упорита работа, помагайки на децата да осъзнаят емоциите си, използвайки инструменти като колелото на чувствата. много е важно това да се прави от най-ранна възраст, така че децата да имат речника, за да изразят различните емоции, които изпитват. Тя създава тази прекрасна среда, в която децата могат да процъфтяват“, казва Фрост.

Превод: GlasNews