Дори 11 години след началото на връзката им и 9 години след сватбата им, 62-годишният холивудски актьор Джордж Клуни и 45-годишната му съпруга Амал буквално излъчват любов, появявайки се заедно на червени килими и други събития. Известният екстрасенс и експерт по езика на тялото Инбаал Хонигман разказа за тайната на силната им връзка в коментар за Hello.

„Езикът на тялото на Джордж и Амал, когато са заедно на червени килими или на публични изяви, е последователен през цялата им връзка. Те се държат заедно, сякаш са най-добри приятели и равни в брака. Това е очевидно във физическата им близост и взаимна подкрепа, което си личи по начина, по който често се държат за ръце и се прегръщат, което отразява силна връзка", отбеляза екстрасенсът.

Джордж Клуни Амал КлуниЦял екран
Семейство Клуни се смята за една от най-красивите и силни двойки в Холивуд Снимка: Getty Images

Според Инбаал между съпрузите няма съперничество:

"В този брак няма лидер и последовател, те са равни. Дават си пространство за личностно израстване, както се вижда от различните им посоки и изражения на снимките."

Друга основа на брака им са приятелството и подкрепата, сигурен е екстрасенсът. Именно тези два момента правят семейството на актьора и адвоката толкова силно и хармонично.

Историята на Джордж и Амал започва в дома на актьора край езерото Комо, Италия, през юли 2013 г. при доста щастливи обстоятелства. „Наш общ приятел каза: „Идвам, мога ли да доведа приятел?“ И аз казах „Разбира се!““, спомня си Джордж. Неговият агент дори намекнал за значението на тази среща, като предсказал сватба и, както се оказа, бил е прав.

Амал Клуни е опитен адвокат. Заемала е различни позиции в правителството на Обединеното кралство и ООН и е помощник-професор по право в Колумбийския юридически факултет. През 2016 г. звездната двойка заедно основаха правозащитната организация Clooney Foundation for Justice.