Навръх Великден поп фолк певицата направи вълнуваща изповед в родния ефир.

Звездата се появи в телевизионно интервю и разказа много лични и разтърсващи признания, които разплакаха водещата Петя Дикова.

Певицата призна, че този Великден е особено специален за нея, защото през февруари роди третото си дете, което е кръстено на името на съпруга й Жорж Башур – Жоржина.

Емилия роди трето дете

Със сълзи на очите, Емилия разказа за един от трудните моменти в живота си: „Минахме през труден период заради пандемията и затова искам да пожелая на всички здраве, то е най-важното, без него нищо не се случва“.

Певицата разкри и защо са кръстили дъщеричката си Жоржина: „Всъщност Жорж искаше да я кръстим Емилия – на мен и на майка му, но преценихме, че три Емилии в едно семейство стават много. Спорили сме дълго за името и един ден, съвсем спонтанно, събуждайки се сутринта, аз го попитах: „Харесва ли ти името Жоржина? Отначало той се замисли. Настана едно мълчание. И след това от този момент нататък ние започнахме да си я наричаме така“, споделя обичаната певица и обясни:

„Стана ми много приятно, защото той е мъжът, който наистина заслужава да кръстя дете на него. Не само защото ме обича и имаме огромна любов, и уважение. Горда съм, че си кръстих детето на баща, който наистина заслужава! Малко е странно да говоря така за мъжа си, защото вероятно всяка жена би говорила така за половинката си, но аз съм вече на една такава възраст, в която мога да оценя кога мога да кажа нещо подобно и кога да замълча.“

Краят на сериала! Денис Теофиков и Емилия заедно като за последно ВИДЕО

Емилия не подмина и темата за най-тежкия период в семейството, както и за лекарско заключение, че тя и съпругът й няма да могат да имат свое дете.

„Все още плача често, хормоните бушуват в мен. Историята е дълга… Когато катастрофирахме и ни се случи тази ужасна трагедия, много искахме да ни се случи нещо хубаво. Тогава Жорж предприе тази стъпка – да подпишем. След това много искахме да си имаме дете. Не се получиха нещата. Даже лекари ни казаха, че не може да се случи. Приех го нормално, още повече след този преживян стрес… Не ни беше фикс идея. И точно когато се бяхме отказали, в един хубав и слънчев ден разбрах, че съм бременна. Дойде като гръм от ясно небе. Много се развълнувахме“, разкрива изпълнителката.