51-годишният мъж разкри новината в музикален видеоклип, пуснат в четвъртък към песента му Temporary, която е посветена на дъщеря му Хейли Джейд.

Видеото включва монтаж на клипове на двамата по време на живота им - включително момент, когато тя подарява на баща си синя тениска с надпис "Дядо 1" на гърба.

След това дъщеря му Джейд му дава нещо, което изглежда като ултразвуково сканиране - което видимо изненаданият Еминем след това показва на камерата.

28-годишната също по-късно потвърди бременността си в публикация в Instagram.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от Hailie Jade (@hailiejade)

Дъщерята на Еминем се омъжи СНИМКИ

Влиятелната в социалните медии качи снимки на себе си и съпруга си Евън Макклинток, прегърнати и гледащи ултразвуковото изображение.

Тя написа: „Мама и татко очакват 2025 г.“.

Temporary (Временно), в който участва певицата Скайлър Грей, е от последния албум на рапъра The Death Of Slim Shady (Coup De Grace) (Смъртта на Слим Шейди), който излезе по-рано това лято.

Еминем, чието истинско име е Маршал Матърс, обяснява в увода на емоционалното парче, че дъщеря му трябва да слуша „Когато вече не съм тук“.

Той добавя: „Написах ти тази песен, За да ти помогна да се справиш с живота сега, когато ме няма... Скъпа, бъди силна, знам, че бях твоята скала, И все още съм...

„Ще ме преодолееш и ще продължиш напред, можеш да ме пуснеш на повторение на песен. Но не смей да пролееш сълза“.

В припева Грей пее: "След време ще се оправя. Сълзите са временни."

Джейд, която се омъжи за съпруга си през май, е единствената биологична дъщеря на Еминем с бившата му съпруга Ким Скот.

Освен това той осинови две от дъщерите на Скот от предишни връзки.