Наскоро бившият национал по футбол Благой Георгиев се показа с новата си изгора, но Златка Райкава не остана по назад. Русокосата красавица отвръща на удара - стегна куфарите и отпраши за луксозна почивка в Дубай с новия си.

В своя персонален акаунт в Инстаграм, Златка не спира да споделя на "стори" снимки и видеоклипове, показвайки луксозно возило, чийто номер е с букви, а не с цифри, както и скъпия хотел, в който е отседнала.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by zlatkaraykova (@zlatka_raykova)


Съвсем очаквано, Райкова е в Дубай в компанията на своя нов любим - арменецът Карен. Двамата най-накрая се тагнаха заедно в социалните мрежи.

В медиите се тиражира информацията, че в миналото си Карен Хачатрян се е занимавал с тенис, но в последните години е получил тежки наказания заради "черно тото". Тогава Карен е получил доживотна забрана за спорт и глоба в размер на 250 000 долара. 


Според запознати, Карен и Златка не крият връзката си - те не пестили прегръдки и близост помежду си на публични места. Други твърдят, че двамата вече са сгодени, но това също не е потвърдено. 

За раздялата на Златка Райкова и Благой Георгиев се разбра през месец март, когато бившият футболист изтри всички общи снимки с нея от Инстаграм профила си. Също през месец март, папараци щракнаха Златка в компанията на новата й любов - Карен.