Ким Кардашиян често е сравнявана с Бианка Ченсори. Този път поводът беше фотосесия на Ким с нов розов цвят на косата. А малко по-рано слуховете за подражание на съпругата на бившия съпруг бяха предизвикани от боядисването на косата на Ким в платинено русо.

Моделът и бизнесдама Ким Кардашиян реши да промени външния си вид. Тя боядиса косата си в нежно розово, заради което феновете веднага обвиниха Кардашиян, че копира Бианка Ченсори, новата съпруга на бившия й съпруг, пише The Mirror.

Само дни след като 43-годишната суперзвезда на риалити шоуто показа платинените си кичури, тя промени цвета на косата си на диво розово.

Демонстрирайки радикалната си нова визия, Кардашиян публикува снимки в Instagram пред празен фон. Ким позира с шикозна черна водолазка, лъскави черни шорти и секси ботуши. Поддържайки по-напрегнат стил, тя показа елегантна прическа, която беше пригладена назад за допълнителен ефект.

В рамките на час след публикуването снимката получи около 200 хиляди харесвания. Много фенове на звездата обаче забелязаха, че Ким е поразително подобна на Бианка Ченсори, съпругата на Кание Уест (бивш съпруг на Ким). Ставаше дума за снимка, на която Бианка позира в необичаен найлонов костюм с розов оттенък. Дрехите я обгръщаха напълно, включително покриваха лицето й.

Ким Кардашиян често е сравнявана с Бианка Ченсори и обратното. По-рано този месец Ким беше забелязана на баскетболния мач на сина си Сейнт в Лос Анджелис, където необичайното й облекло веднага предизвика сравнения с Бианка. Тогава черният ансамбъл на Ким от Balenciaga беше допълнен от яке с масивни ръкави, което напълно покриваше ръцете й.

Кардашиян, Бианка ЧенсориЦял екран
Ким Кардашиян често е сравнявана с Бианка Ченсори и обратното